بهترین کارتون های نوستالژی ایرانی

اگر شما هم کودکی خود را در دهه های 50، 60 یا 70 سپری کرده باشید، مطمئنا اسامی کارتون های نوستالژی زمان خودتان را در خاطر دارید. جالب است بدانید که بهترین کارتون های نوستالژی در همین سه دهه طراحی و پخش شد و ما متولدین این سه دهه شانس زیادی داشتیم تا از دیدن بهترین کارتون های نوستالژی در کودکی نهایت لذت را ببریم. در این مطلب قصد داریم بیشتر به بهترین کارتون های نوستالژی دهه ۶۰ و کارتون های نوستالژیک دهه 70 بپردازیم و کارتون های نوستالژیک زمان های قدیم را معرفی کرده و خاطرات قدیمی و جذاب شما را زنده کنیم، پس اگر متولد دهه های 50، 60 یا 70 هستید، توصیه می کنم به هیچ عنوان این مطلب رو از دست ندید!
آنچه در این مقاله خواهیم آموخت
بهترین کارتون های نوستالژی
کارتون های نوستالژی کودکی نقش بسیار پر رنگی در کودکی بسیاری از ما داشته اند. به طوری که که هنوز هم با گذشت سال ها شنیدن نام آن ها و یا حتی قسمتی از موسیقی متن آن ها، خاطرات و دوران شیرین کودکی را در ما زنده می کند، پس چه چیزی زیباتر و خاطره انگیزتر از مرور کارتون های نوستالژی دهه 60 و 70 که با اون ها زندگی کردیم؟!
پربازدیدترین : خاطره انگیزترین فیلم های ایرانی
روزهایی که شاید یکی از بهترین دلخوشی هایمان تماشای همین کارتون های به یادماندنی بود. در این مطلب قصد داریم سری به گذشته بزنیم و 8 تا از نوستالژیک ترین کارتون ها دهه های پیش را معرفی کنیم، پس اگر شما هم به دنبال کارتون های نوستالژیک قدیمی هستید، با نیمکده همراه بمانید تا باهم دیگر، لیست 8 تایی از کارتونهای نوستالژی قدیمی را مرور کنیم؛
1) ملوان زبل؛ کارتون نوستالژی دهه ۶۰
کارتون ملوان زبل که محصول کشور آمریکا است در میان ما ایرانی ها بسیار محبوب و شناخته شده است و یکی از بهترین کارتون های نوستالژی محسوب می شود. کارتون ملوان زبل درباره ملوانی می باشد که عاشق دختری به نام آلیو است.
اما او یک رقیب عشقی بسیار قدرتمند و درشت هیکلی به نام بلوتو دارد که همواره برای ملوان زبل که می خواهد با آلیو باشد، مزاحمت ایجاد می کند. در این موقعیت ها ملوان زبل با خوردن یک قوطی کنسرو اسفناج یک دفعه قوی و نیرومند می شود و بازوهایش بزرگ می شوند.
سپس به مبارزه با بلوتو می رود و او را شکست می دهد. تاثیر این کارتون به اندازه ای بود که هنوز هم برای خیلی از ما ایرانی ها اسفناج یادآور ملوان زبل، قدرت و نیرومندی است و همین موارد آنرا بین کارتون های نوستالژیک دهه 60 بسیار خاص می کند.
2) معاون کلانتر؛ کارتون های نوستالژی دهه 60 و 70
کارتون معاون کلانتر که محصول کشور آمریکا است در سال های ۱۹۶۰ تا ۱۹۶۴ در ۱۰۴ قسمت ساخته شد. کارتون معاون کلانتر یکی از کارتون های نوستالژی ایرانی است که در دهه های شصت و هفتاد در تلویزیون ایران به نمایش گذاشته شد. همانطور که از نام این کارتون معلوم می شود، نقش اصلی آن یک سگ بود که او را معاون کلانتر صدا می کردند.
حتما بخوانید : حکایت های کوتاه و آموزنده
در قسمت های اول این کارتون شخصیت معاون کلانتر در فلوریدا خدمت می کرد و بعدا به جاهای دیگری نظیر می سی سی پی و تنسی رفت تا کار خود را انجام دهد. در کنار این معاون کلانتر شخصیت های دیگری نظیر ماسکی هم بودند که او را همراهی می کردند و به خلق صحنه های اکشن و کمدی کمک می کردند و بی شک کارتون معاون کلانتری را در لیست بهترین انیمیشن های نوستالژی قرار دادند.
3) تام و جری؛ کارتون نوستالژی تمامی نسل ها
کارتون تام و جری محصول آمریکا که یکی دیگر از بهترین کارتون های نوستالژی به شمار می رود، هنوز هم در نسخه های جدیدی ساخته می شود و به سرگرم کردن کودکان نسل های مختلف و حتی بزرگترها می پردازد.
به طوریکه می توان گفت این کارتون برای هر بازه سنی ای شناخته شده و خاطره انگیز است. در واقع این کارتون در بازه های زمانی مختلفی ساخته و پخش شد که اولین مجموعه آن توسط ویلیام هانا و جوزف باربرا در سال های ۱۹۴۰ تا ۱۹۵۸ در ۱۱۴ قسمت تولید شد.
به همین ترتیب مجموعه های بعدی در دهه های پس از آن تولید شدند و در هر کدام تغییراتی صورت گرفت و شخصیت های تازه ای خلق و به داستان اضافه شدند ولی همواره کارتون موش و گربه بین کارتون های نوستالژی دهه های مختلف جای ثابتی داشته است.
4) هاچ زنبور عسل؛ بهترین کارتون دهه ۶۰
کارتون هاچ زنبور عسل از کارتون های نوستالژیک ساخت ژاپن است که در سال ۱۹۷۰ در ۹۱ قسمت ساخته شد. داستان این کارتون که یکی از کارتون های نوستالژیک ایرانی محسوب می شود، در مورد زنبوری به نام هاچ است که در جستجوی مادر خود می باشد.
در واقع مادر او ملکه زنبورهای عسل است ولی در زمان کودکی هاچ، زنبورهای بی عسل یا واسپ ها به کندوی آن ها حمله کرده و موجب آواره شدن هاچ شده بودند.
پیشنهاد مطالعه : بهترین فیلم های 2021 از نظر منتقدان
حال هاچ که یکی از شخصیت های مظلوم محسوب می شود به دنبال مادر خود می گردد و در همین حین با ماجراها و شخصیت های دیگری روبرو می شود.
یکی از این شخصیت ها «آیا» نام دارد که بعدا مشخص می شود که خواهر هاچ است و به صورت کلی خط داستانی به نحوی است که این کارتون را به عنوان یکی از کارتون های نوستالژیک دهه شصت مطرح کرده است.
5) هایدی دختر آلپ؛ بهترین کارتون های دهه 70
کارتون هایدی، دختر آلپ محصول ژاپن که در سال ۱۹۷۴ ساخته شد، یکی از بهترین کارتون های نوستالژیک به شمار می رود. برخی حتی قبل از تماشای این کارتون از طریق کتاب هایدی نوشته ی یوهانا اشپیری با هایدی آشنا بودند.
داستان این کارتون درباره دختری به نام هایدی است که بعد از مرگ والدین خود با خاله خود زندگی می کند، تا اینکه خاله اش او را به نزد پدربزرگش می برد.
پدربزرگ هایدی در بالای یک کوهستان زندگی می کند و هایدی در آنجا با ماجراها و رویدادهای مختلفی روبرو می شود. برای من نویسنده این مطلب که متولد دهه 70 هستم، این کارتون یکی از نوستالژیک ترین کارتون ها محسوب میشود؛ برای شما چطور؟
6) ویکی وایکینگ؛ کارتون نوستالژیک قدیمی
کارتون ویکی وایکینگ که ساخت آن در سال ۱۹۷۴ انجام شد، بر اساس کتاب Vicke Viking نوشته رونر یانسن می باشد. ویکی وایکینگ که یکی دیگر از کارتونهای نوستالژیک قدیمی برای ما ایرانی ها به شمار می رود، کودکان ایرانی را با وایکینگ ها آشنا نمود.
این کارتون محصول مشترک سه کشور ژاپن، اتریش و آلمان است و در مورد شخصیتی به نام ویکی است. ویکی فرزند رهبر وایکینگ های اهل فلیک یعنی هالوار است.
مطلب مرتبط : بهترین سریال های تاریخ از نظر بینندگان
اما ویکی بر خلاف دیگر همتایان خود که جنگجویانی قوی و دلیر بودند زیاد اهل جنگ تن به تن نبود. او برای برطرف کردن مشکلاتشان از فکر کردن به جای قدرت بدنی استفاده می کرد و بدین ترتیب با مطرح کردن راهکارهای مفیدی به پیروزی پدرش و دیگر وایکینگ های دهکده کمک می کرد.
کارتون ویکی وایکینگ به کوکان یاد می داد که تنها داشتن قدرت بدنی کافی نیست و بلکه از قدرت ذهن هم باید بهره برد. این کارتون از شبکه 2 تلویزون ایران پخش شد و یکی از کارتون های نوستالژیک دهه هفتاد و حتی شصت به حساب می آید.
7) گوریل انگوری؛ خاطره انگیزترین کارتون
کارتون گوریل انگوری که محصول کشور آمریکا است که در سال ۱۹۷۵ ساخته شد، آنچنان در ایران موفق و پر طرفدار بود که یکی از وسیله های شهربازی تهران با توجه به این کارتون ساخته شد. کارتون گوریل انگوری در مورد ماجراهای دو دوست بود که قطعا یکی از بهترین کارتون های نوستالژی به حساب می آید.
یک گوریل بنفش رنگ با هیکلی بسیار درشت که برخلاف بزرگی هیکلش رفتاری بچگانه داشت و عاشق انگور بود و یک سگ سفید رنگ به نام بیگل بیگل که گوریل انگوری او را به نام بیگلی بیگلی صدا می کرد.
یکی از جنبه های طنز این کارتون ماشین کوچک زرد رنگی بود که این دو در ماجراهای خود سوار آن می شدند که با توجه به کوچک بودن ماشین، گوریل انگوری مجبور بود روی سقف آن بنشیند. جالب بود که ماشین هم سالم می ماند و آن ها را جابجا می کرد.
8) پسر شجاع؛ بهترین کارتون ایرانی
کارتون پسر شجاع یکی از بهترین کارتون های ایرانی محسوب می شود. این کارتون محصول کشور ژاپن بود و در سال ۱۹۷۵ ساخته شد. داستان کارتون پسر شجاع در مورد یک سگ آبی بود که پسر شجاع نامیده می شد.
پیشنهاد مطالعه؛ اگر دوست دارید همه چیز درباره تلسکوپ جیمز وب را نیز یاد بگیرید، اینجا کلیک کنید؛
او و دوستانش با ماجراهای مختلفی روبرو می شدند و در این حین با شخصیت های منفی از جمله شیپورچی که یک گرگ بود، مقابله می کردند. بدین ترتیب این کارتون علاوه بر اینکه کودکان را سرگرم می نمود به آن ها درس هایی در مورد زندگی هم می داد. این کارتون بین کارتون های نوستالژیک ایرانی جایگاه ویژه ای دارد و تمامی نسل ها با آن خاطره دارند.
نتیجه گیری نهایی تیم نیمکده
در این مطلب با 8 مورد از بهترین کارتون های نوستالژی آشنا شدیم و امیدواریم با دیدن لیست نوستالژیک ترین کارتون ها یاد گذشته ها افتاده باشید و خاطرات خوبی برای شما زنده شده باشد.
در این لیست کارتونهای قدیمی که چند مورد از خاطره انگیزترین کارتون ها را معرفی کردیم، به نظر شما قشنگ ترین کارتون ایرانی که شما با اون خاطره های زیادی دارید، کدام است؟ اسم کارتون نوستالژی مورد نظر خودتون رو در بخش ارسال نظرات بنویسید تا با علایق هم بیشتر آشنا شیم.
اگر اسم کارتون های نوستالژی را دقیق به یاد نمی آورید، در بخش ارسال دیدگاه ها در مورد داستان آن توضیح دهید تا سایر مخاطبان بتوانند اسم کارتون مورد علاقه شما رو بهتون بگویند.
دانستنی های عجیب ولی واقعی را اینجا بخوانید.
حتما در بخش زیر نظر بدید و همچنین هر سوال یا ابهامی در مورد بهترین کارتون های نوستالژی داشتید، در بخش ارسال دیدگاه ها بنویسید تا اگر سوال مناسبی برای این مقاله بود، سوال شما را با نام و مشخصات خودتون وارد محتوا کنیم؛
آیا خواندن این مطلب برای شما مفید بود ؟
ارسال دیدگاه